IPHONE4 IOS4.2 ER UDE!

On 23. November 2010 by Munch

I dag kom opdateringen til iOS 4.2 til iPhone4.
Der skulle eftersigende være opdateret den danske ordbog og andre lignende ting.
Uden at vide præcis hvilke opdateringer der ellers var, løb jeg direkte efter guldet til denne opdatering. Nemlig Find my iphone!

Find my iPhone

Featuren ‘Fimd my iPhone’, hvor du kunne finde din tabte telefon, kostede tidligere penge. Den er gjort GRATIS i den nyeste version.

Den gør det muligt at tilmelde sin telefon servicen fra MobileME, hvor du kan se lokationen via google maps, på din iPhone, iPad eller iPod touch. Den aktiverer din GPS så du har mulighed for at se din enhed hvis du f.eks får stjålet din telefon eller skulle være uheldig at miste den et sted.

Når det er aktiveret kan man gå ind på me.com, og se en opdatering af hvor enheden befinder sig i verden. Helt ned til en 20 – 30 meters afstand. Jeg har lige testet det i bygningen jeg bor i, hvor jeg sad på 7. sal i den ene ende af bygningen, og mobilen blev vist ca. 50 meter væk, nede i vores have. Da jeg testede det ude på mit arbejde, kunne den noget bedre lokalisere den.

Men nok om at du kan se hvor telefonen er, det er en fed feature. Men det kan mere!
Du kan låse din telefon, slette alt data fra den, vise en meddelelse, afspille en lyd efter eget valg. Lyden bliver afspillet på fuld drøn, uanset om din mobil er sat på lydløs eller skruet helt ned. Den overwriter alt! Super fedt.

Her er en lille guide til hvad jeg gjorde for at få det installeret. Det kan være du ikke behøver at downloade det App, men uanset hvad skader det ikke. Husk du skal have iOS 4.2 installeret!

Installation

Step 1.
- Gå ind på App store på din telefon.
- Søg efter “Find my iPhone”, eller find den via ‘Top 25′ – ‘Top free’. Den burde ligge i toppen derinde. Det gør den i skrivende stund.
- Installer programmet

Step 2
- På telefonen vælger du “Instillinger > E-post, kontakter, kalendere >”.
- Under konti hvor du sætter e-mail osv op, trykker du Tilføj konto.
- Vælg MobileME. Her skal du indtaste dit Apple-ID. Hvis du ikke allerede har et kan du oprette det gratis ved at klikke på knappen i bunden af skærmen derinde.
- Når du er logget ind skal du lige aktivere at den. Ved at swipe den fra inaktiv til aktiv.

Step 3
- Åben www.me.com eller dit iPhone app “Find iPhone”
- Tast dit brugernavn og password ind

Så er du ready to go!

Så snart at Limera1n kommer med den nye opdatering til deres Jailbreak skriver jeg en lille guide herinde. Så følg med i nær fremtid. Der burde ikke gå mange timer før den bliver released!